Trefwoord Digitaal

De abonnementsvorm Trefwoord Digitaal biedt toegang tot de website Trefwoord Digitaal. Alle materialen van Trefwoord zijn hier te vinden, aangepast voor gebruik op het digibord: de posters en (interactieve) kalenderplaten, een afspeelfunctie voor de liedjes (inclusief tekstweergave bij het afspelen), de filmpjes, de prenten voor kerst en Pasen en het complete muziekarchief. Bij dit abonnement bestelt u de papieren handleidingen apart.

Prijzen

Het basisbedrag voor een jaarabonnement op Trefwoord Digitaal bedraagt € 436,- voor het schooljaar 2017-2018. Hierbij komt per groep een papieren handleiding van € 52,-. Het basisbedrag bestaat uit:

  • toegang tot de website Trefwoord Digitaal;
  • een cd/dvd.

Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van een abonnement op Trefwoord Digitaal en Trefwoord Print te nemen. Onze abonnementenservice vertelt u daar graag meer over.

Kennismaken met Trefwoord Digitaal en/of Trefwoord Print of een prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan contact op met onze abonnementenservice via abonnementen@kwintessens.nl of via 033 460 19 43.

Het abonnementsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus. Abonnementen kunnen per jaargang vóór 1 juni schriftelijk worden opgezegd.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Abonnementen kunnen iedere nieuwe aflevering ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd.

Toegang via Basispoort

Abonnees van Trefwoord hebben op dit moment toegang tot het digitale lesmateriaal met behulp van IP-filtering.*)

Om de inlogprocedure op school te vereenvoudigen en om het inloggen vanuit huis te kunnen ondersteunen zal de toegang tot Trefwoord binnenkort via Basispoort gaan verlopen. Abonnees ontvangen hierover tijdig bericht.

Bent u geabonneerd op Trefwoord wilt u de toegang tot het lesmateriaal nu al via Basispoort laten verlopen? Neem dan contact op met onze abonnementenservice via 033 460 19 43 of via abonnementen@kwintessens.nl.

*) Sommige abonnees loggen in met behulp van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bij de overgang naar Basispoort zal deze inlogmogelijkheid komen te vervallen!