Wilt u kennismaken met Trefwoord? Neem dan een proefabonnement!

U ontvangt dan:

  • Eén aflevering van de methode. Het aantal handleidingen dat wordt geleverd in het proefabonnement komt overeen met het aantal groepen van uw school.
  • Toegang tot het aanvullende digitale lesmateriaal op deze website: de posters, (interactieve) kalenderplaten, de liedjes en de filmpjes.

Een proefabonnement kost € 80,-.

Als onderdeel van uw Trefwoord-proefabonnement krijgt u gratis toegang tot Bijbelverhalen op school. Deze website biedt geanimeerde beeldverhalen van bekende Bijbelverhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament, speciaal voor de onderbouw. Bij elk beeldverhaal vindt u werkbladen en bij sommige verhalen een liedje.

Proefabonnement aanvragen  

Op een proefabonnement op Trefwoord zijn de algemene voorwaarden en de abonnementsvoorwaarden van Kwintessens van toepassing. Ook maken wij u attent op onze privacyverklaring.

Bent u zich aan het oriënteren op een methode voor levensbeschouwing en twijfelt u nog over een proefabonnement? U kunt ook eerst een gratis proefnummer van Trefwoord aanvragen.

Heeft u vragen over het proefabonnement of wilt u meer informatie over Trefwoord? Neem dan contact op met de abonnementenservice van Kwintessens via 033 460 19 43 of via abonnementen@kwintessens.nl.