Een goede lesmethode is belangrijk, een goed geïnformeerde en enthousiaste leerkracht nog veel meer. Wist u dat wij ook workshops en trainingen verzorgen? Bijvoorbeeld wanneer uw school start met Trefwoord, maar ook als u al een tijdje met Trefwoord werkt en geïnspireerd wilt raken.

Ook kunt u bij ons terecht voor workshops rond thema’s als wereldgodsdiensten, identiteit en het vertellen van verhalen.

Meer informatie en aanbod

Start u met Trefwoord? Begin met een workshop voor het hele team!

In deze workshop maakt u kennis met de methode Trefwoord en onderzoekt u samen op welke manier Trefwoord op uw school het best gebruikt kan worden.

Doordat u in deze workshop de methode goed leert kennen, bespaart u zich veel tijd in de eerste periode dat u het materiaal gebruikt. Bovendien haalt u er vanaf het begin veel meer uit.

Deze workshop duurt circa 2 uur en wordt gegeven op locatie.
Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

Werkt u al een tijdje met de methode, maar is het nuttig om het gebruik op te frissen?

Met deze inspiratieworkshop krijgt u niet alleen snel overzicht van wat Trefwoord allemaal te bieden heeft, maar raakt u ook opnieuw geïnspireerd voor het vakgebied. Uiteraard is er ook ruimte voor uw eigen vragen en ervaringen, en kan worden stilgestaan bij de inhoud van de lessen in relatie tot de samenstelling van uw school (leerlingpopulatie en samenstelling van het team).

Deze workshop wordt vaak gegeven aan een compleet team van een school. Het is ook mogelijk om deelnemers van verschillende scholen samen te brengen; bijvoorbeeld de nieuwe leerkrachten van verschillende scholen die onder een bestuur vallen.

Deze workshop duurt circa 2 uur en wordt gegeven op locatie.
Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

Behalve workshops rond Trefwoord bieden wij ook workshops over diverse onderwerpen zoals het vertellen van (Bijbel)verhalen, identiteit en levensbeschouwelijke stromingen.

Wij bieden zowel workshops op locatie als online workshops.

Meer informatie en aanbod

Direct een workshop boeken? Of wilt u eerst meer weten? Neem contact op met de relatiebeheerder in uw regio. Hij of zij kan u ook een prijsopgave geven. De prijs voor een workshop hangt o.a. af van de grootte van de groep en het thema.